k a z z i e . d kDen 5/9-2013 havde jeg lige besøg af en god veninde som mente jeg skulle prøve en ny stil.
Herunder ses resultatet:

kazzie er cd eller tv - kald det hvad du vil.
Det betyder at være en fyr klædt som kvinde.

kazzie er født i 1964, 177cm høj, 72kg. og er altid søgende, men ikke efter hvem eller hvad som helst, er altid søgende efter nye bekendtskaber og venner, det kan man aldrig få for mange af.
Er bosiddende i Faxe på Sjælland, og her ønsker jeg ikke at flytte fra.

kazzie finder du også ofte i studiet på Radio Rollo, hvor kazzie styre både teknik og udsendelse.

Dominans, fiksering, gags og blindfold finder jeg utrolig fascinerende og interessant, og er blot lidt af det som fanger min interesse indenfor dette utrolige skønne univers.

Men snakker vi om hvem jeg er, så er jeg en person som har det bedst i en kjole.
Jeg har endvidere fået at vide at jeg er meget tålmodig, har empati og er god til at lytte.

Jeg ser mig selv som en person der har let til smil, en person med en skør humor som kan svinge fra sort uforståelig til total grinagtigt dum humor.

For at vende tilbage til den første linie, kan jeg nævne jeg har prøvet en del, både godt og mindre godt, og er derfor også forsigtig når jeg skal møde nye mennesker.

Jeg nyder og elsker legen som "pigen" og mener selv at jeg kan opfylde den derefter.
Jeg er Switch, kan både den Dominerende og den underdanige rolle.
Jeg finder størst interesse i begge roller, så længe vi snakker om mindplay.

Som "sub" er jeg tøzen, der godt kan lide at provokere lidt, som bør holdes i kort snor - at glemme at holde mig i kort snor, vil kun føre til flere provokationer og frækheder - tøzen kan selvfølgelig klare alt til en vis grænse, men grænserne skal findes og grænser vil i nogle tilfælde kunne rykkes ....

Jeg er som sub ikke masokist, jeg tror at den rigtige betegnelse for mig vil være sadomasokist, da jeg ikke tænder direkte på smerten - men er klar over at den kan forekomme i noget af legen - selvfølgelig alt med måde.

Som "Dom" er jeg konsekvent men ikke ond - jeg sætter regler op, som skal følges og bliver de ikke det, så er der altid en konsekvens. Det kan godt være, at der ikke falder straf af med det samme, men bare rolig - den falder altid når den mindst er ventet.

Vil man vide mere om mig, så spørg endelig - intet spørgsmål er for dumt og alle henvendelser vil blive besvaret ...

Nå dette er sagt, så vil jeg også fortælle at jeg som person er jeg rolig, meget empatisk og videnbegærlig efter høre folks historier, folks liv.

Jeg er ligeledes meget åben omkring mig selv, nogle kalder det for at jeg er for ærlig - andre flygter fordi de tror, at fordi at jeg er åben, så kender jeg ikke ordet diskretion - det gør jeg bestemt.

Men at sætte sig ned og tænke over, hvad man står for, hvem man er, hvordan man er, og så være ærlig over for sig selv, det er en svær opgave, men dog kan det lade sig gøre, hvis man virkelig tager sammen og prøver.

Selv mener jeg, at jeg står for ærlighed først og fremmest - så vær forberedt på, at kontakter du mig, så får du også svar retur, som jeg ser det og uden at noget bliver pakket ind i løgn og latin.
Jeg taler og skriver DANSK, selv om jeg også kan andre sprog så holder jeg mig til det danske - og jeg er aldrig bleg for at sige min mening, selv om det ind i mellem koster nogle knubs.

Selv mener jeg, at jeg er ligefrem og direkte - det betyder også at træder man på mig, så giver jeg igen - men behandler man mig som en ven, så har man vennen i mig for livet. For mig er netværk og venner alfa og omega - og jeg er ikke bleg for at droppe et forhold med en partner, hvis partneren sætter krav om at "det er partneren eller vennerne" - det har jeg gjort før og gør det gerne igen, så det er ikke bare ord i min verden.

Selv mener jeg, at jeg er typen som åben og udadvendt, næsten altid parat til nye ting, selv om jeg ofte holder mig tilbage, så tag ikke fejl af mig - det er blot noget af det generte i mig som træder frem.
Jeg er opdraget i en konservativ familie, i en konservativ kommune og har derfor en del at slås med i mit hoved, når det drejer sig om dette univers - for sådan noget her, er man jo ikke til, hvis man kommer fra de kår.
Jeg er til alt nyt og er nysgerrig efter at lære mere, mener at man kun kan lære nyt hele livet, hvis man er åben og tager alt med en pæn potion fornuft, men uden at være dum og springe ud i hvad som helst, før tingene er undersøgt nærmere.

Om mig selv kan jeg så sige følgende:
Jeg prøver at komme på Cafe Viggo hver den første fredag i måneden, men ikke altid at det kan lade sig gøre for mig, grundet job.
Jeg finder en eller anden interesse i ManiFest maskebal i januar måned hvert år, men det ikke bydende nødvendigt for mig.

Jeg nyder at være feminint klædt, og stod det til mig, kunne det godt være, at jeg ønskede at være det hele tiden - men alligevel ikke, fordi jeg kan også godt lide den almindelige fyr i mig, i hvert tilfælde bare engang i mellem - og så også på jobbet :)
Selv om jeg nyder at være omklædt, så er det ikke ofte at jeg kommer ud i det offentlige som kazzie, da jeg har et kæmpe problem med at lægge make-up - jeg kan ikke holde hånden i ro, og jeg kan ikke se ordentligt, til at lægge den - så skal jeg ud, så får jeg som oftes veninder til at lægge make-uppen på mig.

Vær forberedt på et ærligt svar, hvis du spørger mig om noget - jeg accepterer ikke løgn i mit liv.


Kontakt-mulighed:Dette tegn viser hvilket univers jeg lever i, og jeg nyder mit liv.